Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erdoğan'dan "İş bulamıyoruz" sözüne flaş cevap

Genel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelten "İş bulamıyoruz" sözü üzerine Erdoğan, "Kocan ne yapıyor" sorusunu sordu. 

İki üniversite bitiren EYT mağduru işsiz kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "İş bulamıyorum" sözlerini yöneltti. Erdoğan ise kadının sözlerini "Kocan ne yapıyor" diyerek yanıtladı. 

ERKEN EMEKLİLİK DİYE BİŞEY YOK

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Eyüp Sultan’daki Hacı Osman Torun Camisi'nin açılışından sonra iki üniversite bitirmiş EYT mağduru işsiz evli bir kadının 'iş bulamıyorum' sözlerine "Söyleyenlere de bakma. Onların hepsi istismarın peşinde. Erken emeklilik diye bir şey yok. Avrupa’da şu anda emeklilik yaşı kaça çıktı biliyor musun?" ifadelerini kullandı.

GÖRDÜN MÜ?

Sözlerine devam eden Erdoğan, "İş bulamıyoruz efendim iş yok. Ben iki üniversite mezunuyum işim yok şu anda" diyen kadının sözlerine "Kocan ne yapıyor?" sorusuyla karşılık verdi. Erdoğan, kendisine "Şu anda işi var çalışıyor" yanıtını veren kadının bu cevabı üzerine ise "Gördün mü?" ifadelerini kullandı. "Ama inanın çıktığında iş bulma lüksü yok, gerçekten yetmiyor" diye devam eden kadına Erdoğan yanıt vermedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.