Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

e-Devlet'ten 5 yeni hizmet

Genel

e-Devlet üzerinden yapılan işlemlere yenileri eklendi. Yapılan açıklamaya göre vatandaşlar diğer hizmetlere ek olarak 5 yeni sorgulama daha yapabilecek.

e-Devlet üzerinden yapılan işlemlere yenileri eklendi. Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması, Dernek Sorgulama, İcra Dosyası Sorgulama, Doğum Yardımı Başvuru Sonucu Sorgulama, Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama işlemlerini de yapabilecek.

1- İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması: Bu hizmet kullanılarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir ve başvurularınızı sorgulayabilirsiniz.

2- Dernek sorgulama: Bu hizmeti kullanarak, sorgulanan kelimeyi içeren isimde dernek olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz.

3- İcra Dosyası Sorgulama: Bu hizmet aracılığı ile yurt içi mahkemelerde adınıza açılmış ve taraf olduğunuz icra dosyalarını listeleyebilir ve detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

4- Doğum Yardımı Başvuru Sonucu Sorgulama: Bu hizmeti kullanarak, doğum yardımı almak için yaptığınız başvurunun sonuçlarını ve(ya) aldığınız doğum yardımı için yaptığınız itirazların sonuçlarını sorgulayabilirsiniz.

5- Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama: Bu hizmeti kullanarak, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü merkez veri tabanındaki Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.