Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altılı masaya 1 parti daha katıldı! Bakın hangi parti

Genel

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın "Beni Millet İttifakı'na alsınlar" çağrısı sonrası İYİ Parti'den yeşil ışık yaktı. BTP lideri Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in kendisini aradığını ve bir araya geleceklerini duyururken İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu konu ile ilgili açıklama yaptı. 

"Millet İttifakı genişliyor mu? 6'lı masa 7'li masa mı olacak?" Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın dün canlı yayında yaptığı çağrısı sonrası siyaset kulislerinde herkes bu sorulara yanıt aramaya başladı. Ankara'yı hareketlendiren gelişme bugün öğle saatlerinde yaşandı.

"MİLLET İTTİFAKI'NDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYACAĞIZ"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'a Millet İttifakı'na katılımı için davette bulundu.

Zorlu "Sayın Hüseyin Baş görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.