Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yerli ve milli ürünler için sürpriz öneri

Ekonomi

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yerli ve milli ürünlerin etiketini kalp şeklinde Türk bayrağının konulmasını önerdi.

Duruş Haber'in haberine göre CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, mecliste düzenlediği basın toplantısında yerli ve milli ürünlerin etiketinde kalp şeklinde Türk bayrağının konulmasını önerdi.
 
Ahmet Kaya konuşmasında, "Yerli ve milli ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını ve öne çıkmasını sağlayacak bir etiket düzenlemesinin yapılmasını, yerli ve milli ürünlerimizin etiketlerine kalp şeklinde Türk bayraklarının konulmasını öneriyoruz" ifadelerini kullandı.
Yerli ve milli ürünlerin kolaylıkla tanınması için bu öneri sunan Kaya, "Yerli ve milli ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını ve öne çıkmasını sağlayacak bir etiket düzenlemesinin yapılmasını, yerli ve milli ürünlerimizin etiketlerine kalp şeklinde Türk bayraklarının konulmasını öneriyoruz. Böylece yerli ve milli ürünlerimiz tüketiciler tarafından kolayca görülecek, tanınacak ve bu ürünlerin satın alınması teşvik edilmiş olacaktır" ifadelerine yer verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.