Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Üniversiteye KPSS’siz Memur Alımı Yapılacak

Ekonomi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne İŞKUR vasıtasıyla bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında personel alımı yapılacak.

Eğitim düzeyi en az lise mezunu olan kişilere şans kapısı açıldı. İŞKUR üzerinden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında çok sayıda personel alımları yapılacak.

FARKLI KADROLARDA PERSONEL ALIMI;

6 farklı ilandan ikişer tanesi bulaşıkçı ve temizlik kadrosunda olacak. Ortaöğretim mezunu olan adayların belirlenmesi kura yöntemi ile gerçekleştirilecek. Kura sonucunda 10 Şubat tarihinde adaylara mülakat yapılacak. Bu kadroda 2 temizlikçi alımı olacak.
Destek personeli alımları için 4 farklı ilan açıklandı. Elektrik, Otomotiv ve Makine Meslek Yüksek Okulu Ön lisans mezunu olan 1'er kişi işe alınacak iken en az lise mezunu adaylar içerisinde ise 1 kişi alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların TC. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, atanmalarına engel bir sabıka kaydının olmaması, güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu almaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan maaş almıyor olmaları, deneme süresi 2 ay olarak belirlendi. Bu süre içerisinde başarısız olanlar için iş akdi feshedilebilecek.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.