Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

TOKİ'den yüzde 22 indirim kampanyası

Ekonomi

TOKİ'nin yüzde 22'lik indirim kampanyası başladı. İşte detaylar...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve TOKİ'den ev alan, taksit ödemeleri devam eden vatandaşlar için yüzde 22 'lik indirim kampanyası düzenlendiği ve bunun için başvuruların başladığına yer verildi. Konu ile ilgili TOKİ resmi internet adresi üzerinden yayımlanan açıklamada, "TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 22 oranında indirim yapacak. Ayrıca arsa alıcılarına ise yüzde 10 oranında indirim uygulanacak." denildi.

TEK SEFERDE ÖDEME YAPMAYACAKLAR DA BAŞVURU YAPABİLİR

TOKİ'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, indirimden sadece peşin vereceklerin yanı sıra tüm borcunu ödeyemeyecek vatandaşların da faydalanabileceğini bildirdi. Açıklamada, "Yüzde 22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek." denildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

TOKİ'den yapılan açıklamada başvuruların 22 Mart ile 19 Nisan 2022 tarihleri arasında ilgili bankalara alınacağına yer verildi.

Kaynak: finans7.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.