Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

KATILIMEVİM'le Ev- Araç sahibi olmak çok kolay!

Ekonomi

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi KATILIMEVİM Samsun'da da hızla büyümeye devam ediyor. Vatandaşlara finansal destek sağlayan Katılımevim'de müşteriler bütçesine göre ödeme kolaylıklarıyla rahatça ev-araç sahibi olabiliyor. 

KATILIMEVİM Karadeniz Bölge Müdürü İsmail Akın, Katılımevim'in vatandaşlara sunduğu fırsatlar konusunda açıklamalarda bulundu.  

Sorulara yönelik açıklamalarda bulunan Akın şu ifadelere yer verdi: 

KATILIMEVİM NEDİR?

Katılımevim, 50 milyon TL öz sermaye ile kurulmuş 'TASARRUFA DAYALI FAİZSİZ FİNANSMAN' kuruluşudur. 

KATILIMEVİM NE İŞ YAPAR? 

Katılımevim, genel itibariyle Ev-Araç almak isteyen yeterli nakit imkanı olmayan katılımcıları noter huzurunda yapılan sıra belirlemeli sistemlerle veya bütçelerine uygun 'Kişiye Özel' ödeme imkanları sunarak ihtiyaçları olan nakit güce ulaşmalarını sağlayan bir organizasyon firmasıdır. Bu sistem müşterisine finansman desteği sağlıyor ve müşterimiz istediği yerden kendi beğendiği kendi bulduğu evi-aracı alıyor. Bu şekilde yüksek faiz yüküne katlanmadan cüzi bir maliyetle ihtiyacını gidermiş oluyor. 

Örnek verecek olursak; 200 bin TL finansmana ihtiyaç duyan katılımcı normal şartlarda 120 ay vadede 2 katına yakın bir fark öderken Katılımevim'de %8-9 oranında bir katılım öder. Yani 16-18 bin TL gibi bir hizmet bedeli ile müşterimizi hayallerine kavuşturmuş oluyoruz.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

https://www.youtube.com/embed/0T_UqTM4-s4
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.