Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fahiş fiyatlara ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biraz daha sabır

Ekonomi

Son dönemlerde ürün fiyatlarındaki fahiş artışlarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimden biraz daha sabır ve Milli Mücadele'ye destek bekliyoruz. Bu gözü doymazların yol açtığını sıkıntının faturasını da fırsatçının eline tutuşturmakta kararlıyız." dedi.

Fiyat artışlarının bir kısmının piyasalardaki tedirginlikten bir kısmının da fırsatçılıktan kaynaklandığını belirten Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimden biraz daha sabır ve Milli Mücadele'ye destek bekliyoruz. Bu gözü doymazların yol açtığını sıkıntının faturasını da fırsatçının eline tutuşturmakta kararlıyız" şeklinde konuştu.

"BİRAZ DAHA SABIR"

Dengesiz fiyatlar durulmaya başladı. Hükümet olarak ülke ekonomisine zarar verme pahasına günlük kazanç peşinde koşanları yakından takip ediyoruz. Bu gözü doymazların hesaplarını ellerine tutuşturmakta kararlıyız. Türkiye'yi son 20 yılda nasıl her badireden çıkarmışsak inşallah bugünkü sıkıntıları da biz çözeceğiz. Milletimden biraz daha sabır ve mücadelemize destek bekliyorum.

Kaynak: Haberler.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.