Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Benzin, motorin ve LPG'ye zam

Ekonomi

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına 15 Mayıs salı gününden geçerli olmak üzere zam yapılacağı açıklandı. Yeni zamlarla birlikte akaryakıtın Samsun'daki ortalama litre fiyatları da belli oldu.

Benzin, motorin ve LPG'ye bugünden geçerli olmak üzere zam geliyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, benzinin litre fiyatına 18, motorinin litre fiyatına 16 kuruş, LPG'nin litre fiyatına ise 12 kuruşluk zam yapıldı.

GEÇEN HAFTA İNDİRİM YAPILMIŞTI

9 Mayıs tarihinde benzinin litre fiyatına 5 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 7 kuruşluk indirim yapılmıştı. Bu indirimden sadece bir kaç gün sonra yapılan zam büyük tepki çekti.

PÜİS AÇIKLAMA YAPMAYACAK

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS), akaryakıttaki fiyat değişikliklerini ilgililere bir gün önceden duyurduğu kurumsal açıklamalarına geçen hafta son vermesinin ardından, benzin ve motorindeki zam veya indirim miktarları ancak pompaya yansıdığında net olarak ortaya çıkıyor.

SAMSUN'DA AKARYAKIT FİYATLARI

Akaryakıta gelen yeni zamlarla birlikte Samsun'da benzinin ortalama litre fiyatı 6.31 TL, motorinin ortalama litre fiyatı 5.75 TL ve LPG'nin ortalama litre fiyatı 3.40 TL'ye yükseldi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.