Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Beklenti 4 milyarın üstünde 

Ekonomi

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin basın lansmanı yapıldı. Lansmanda konuşan İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer, yapılacak yatırımların en az 4 milyar olmasını beklediklerini dile getirdi.

Bu yıl ikincisi yapılacak olan İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin basın lansmanın konuşan İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer, " 500 iş insanı, yerli, yabancı yatırımcılar ve hükümetten yetkililer bir araya gelecek o yüzden zirveden yatırım çıkması gerekiyor. Sadece durum tespiti yapan zirvelerin anlamı olduğuna inanmıyorum. En azından 4 milyar liralık yatırım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

BEKLENTİ EN AZ 4 MİLYAR

Yatırımlarda minimum 4 milyar beklediklerini ifade eden Değer, "Zirvede durum tespiti yapmayı düşünmüyoruz. 500 iş insanı, yerli, yabancı yatırımcılar ve hükümetten yetkililer bir araya gelecek o yüzden zirveden yatırım çıkması gerekiyor. Bizim için somut fayda budur. Sadece durum tespiti yapan zirvelerin anlamı olduğuna inanmıyorum. En azından 4 milyar liralık yatırım bekliyoruz" sözcüklerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.