Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Araç sahipleri dikkat! Bir zam daha

Ekonomi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine 13 Nisan cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam yapılacağını açıkladı. Bu zam ile birlikte motorine 2 günde 2. zam yapılmış oldu.

Motorine 2 gün içerisinde 2. zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre motorinin litre fiyatına 13 Nisan cuma gününden geçerli olmak üzere 13 kuruşluk zam yapılacak.

Motorine son olarak 12 Nisan perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam yapılacağı açıklanmıştı. Gelen son açıklama ile birlikte motorine 2 gün içerisinde toplam 30 kuruş zam yapılmış oldu.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından zam ile ilgili yapılan açıklamada, "Cuma gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 13 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor" ifadelerine yer verildi.

SAMSUN'DA MOTORİNİN LİTRE FİYATI

Yapılacak olan 13 kuruşluk zam ile birlikte Samsun'da motorinin ortalama litre fiyatı 5.50 TL'den 5.63 TL'ye yükselecek. Bu zam ile birlikte litresi 6 TL olan benzin ve motorin arasındaki fiyat farkı daha da azalmış olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.