Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erdoğan'dan Karadeniz'deki yaylalar hakkında flaş açıklama

ÇEVRE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de AK Parti Genişletilmiş Rize İl Divanı Toplantısı’nda konuştu. Ayder Yaylası ve Uzungöl’e devlet el atacak ve buraların güzelleştirileceğini söyledi.

Erdoğan, Rize'de AK Parti Genişletilmiş Rize İl Divanı Toplantısı’nda konuştu. Yaptığı konuşmada Karadeniz’in güzelliklerinin korunması gerektiğini bu yüzden çalışacaklarını belirten Erdoğan, Ayder Yaylası ve Uzungöl'e devletin el atacağını ve güzelleştirileceğini belirtti.

Yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Şu andaki Ayder, bizim temsilimiz olamaz. Allah'ın bize verdiği Ayder bambaşka, biz Ayder'i kirlettik, rezil ettik. Burayı İnşallah devlet olarak da özellikle duracağız. Ayder'i kentsel dönüşüm ile hakikaten şanına yakışır hale getireceğiz. İçişleri Bakanımız ile Uzungöl'ü görüştük. Aynı değişim dönüşümü Uzungöl'de yapmamız lazım. Bunlar çekim alanı. Otel olayına girmeleri halinde Rize rahatlayacak. Anlık kazançlar uğruna güzelliklerimizin tahribine asla müsaade etmemeliyiz." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.