Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bartın'da genç akademisyen intihar etti!

Bölge

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Güneş Gülay Sezer, okulun binasının 5. katından atlayarak intihar etti.

Akademik kariyeri başarıyla dolu genç akademisyen Güneş Gülay Sezer, çalıştığı okulun binasının en üst katı olan 5. kattan kendini atarak intihar etti. Genç kadının intihar nedeni ise bilinmiyor.

Beton zemine düştü

Bilgilere göre; Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü'nde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğretim görevlisi olan Güneş Gülay Sezer (35), binanın en üst katından kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Sezer'in, öğrencilerin ve çalışanların çağırdığı ilk yardım ekiplerinin yaptığı müdahalede hayatını kaybettiğini belirlendi.

Gözyaşlarını tutamadılar

Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemesinin ardından genç kadının cansız bedeni, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayı öğrenen mesai arkadaşları ve öğrencileri, akademik hayatında birçok ödül alan genç kadın için gözyaşlarını tutamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Üniversite, başsağlığı diledi

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayarak, olay hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

Kaynak: Habertürk

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.