Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Spotify yeni çalışma arkadaşını açıkladı

Bilim ve Teknoloji

En fazla kullanılan müzik dinleme uygulamalarından olan Spotify yeni çalışacağı şirketi açıkladı.

Bulunduğunuz hemen heryerden istediğiniz müziği dinleyebileceğiniz imkanız sizlere sunan, Spotify; dünyanın en başarılı şirketlerinden birisi olan Universal Music Group ile beraber çalışacaklarını belirtti. Bu ikilinin anlaşması sonrasında, artık Universal Music Group ile birlikte çalışan, sevdiğiniz sanatçıların albümü çıkmadan 14 gün öncesinde spotify üzerinden dinleyebileceksiniz.

Universal Music Group' tan gelen cevap ise, müziğin son 20 yıldaki adımlarıyla ilgiliydi. Bu süreç içerisinde müzik piyasasının gittikçe arttığını ve artık sektörün; internet üzerinden müzik yayını yapılmasında büyük etkisi olduğunu söyledi. İki büyük şirketin şuan için ne kadar fiyatta ve ne kadar süre ile anlaştıkları bilinmiyor ancak; bu anlaşmadan her iki tarafında karlı çıkacağı biliniyor.

Universal Music Group' la yapılan anlaşma sonrasında diğer büyük müzikal firmalar ile de anlaşma yoluna gideceği düşünülen Spotify, önümüzdeki yıllarda borsa dünyasına giriş yapacağı için, ilk halka arz değerinin yüksek olması için çalışıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.