Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Turşu Bidonunun İçinden 2 Kilo Esrar Çıktı!

Asayiş

Sinop’un ilçesi olan Erfelek de jandarmanın yapmış olduğu operasyon sonucu, turşu bidonuna saklanmış olarak 2 kilo kubar esrarı ile 25 kök kenevir bitkisi bulunurken, olay ile ilgili 1 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiler doğrultusunda, yapılmış olan bir ihbarı değerlendirmeye alan Sinop İl Jandarma Komutanlığı ile Erfelek İlçesinin Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı olarak köyde ortaklaşa bir operasyon düzenledi. 3 şahsın ev birde eklentileriyle araçlarında narkotik köpekleri Biber ile yapılmış olan arama çalışmalarında turşu bidonuna saklanmış olan 2 kilogram kubar esrar ve ormanlık alanda ekimi yapılan 25 tane kenevir bitkisi ele geçirildi. Olay ile ilgili gözaltına alınmış olan 3 kişiden 2’si ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, 1 kişi ise çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı.
Jandarma ekipleri tarafından 3 ay süre içerisinde yapılmış olan 7 uyuşturucu operasyonunda toplam 15 kişinin yakalanmış olduğu, bunlardan 7’sinin de tutuklu olduğu, 8’inin ise adli kontrol şartı verilerek serbest bırakıldığı belirtildi. Operasyonda  7 kilo 407 gram kubar esrar, 950 kök kenevir, 5 gram bonzai ele geçirildiği öğrenildi.
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.