Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

TIR Çetesine Operasyon

Asayiş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde TIR’ları gasp eden bir çeteye yönelik olarak düzenlenen operasyonda çete üyeleri ile polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralı olarak ele geçirildi.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde Eski Edirne Asfaltı Cumhuriyet Mahallesi tramvay durağı yanında yaşanan olayda, Gayrettepe Asayiş Şube Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler, İstanbul’un pek çok noktasında kendilerine polis süsü verip, TIR’ları gasp eden çeteye gece saat 00.00 sıralarında Mahmutbey gişelerinde operasyon düzenledi.

Polisin yaptığı operasyonda 2 kişi yakalandı, 2 kişi ise kaçtı. Olay yerinden kaçan 2 şüphelilerle Eski Edirne Asfaltı üzerinde Cumhuriyet Mahallesi tramvay durağında kendilerini takip eden polis arasında çatışma çıktı. Açılan karşılıklı ateş sonrası olay yerinden uzaklaşan şüpheliler, kaçtıkları aracı ve araç içerisinde ölen 1 kişiyi alt geçite bıraktı. Hastaneye kaçan 2 yaralı şüpheli ise hastane polisinin dikkati sayesinde yakalandı.

Terk edilen araç içerisinde 3 adet tabanca ele geçirilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sdevam etmekte.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.