Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teröristin üzerinden cephanelik çıktı!

Asayiş

Amanos dağlarında teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK mensubu teröristin üzerinde çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada Amanos dağlarında teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Yapılan açıklamada teröristin üzerinden çok sayıda mühimmat ele geçtiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Terör örgütü faaliyetlerinin önlenmesine yönelik olarak, İl Jandarma Komutanlığı tarafından sürdürülen planlı operasyon sırasında, Hatay’ın Hassa ilçesi Akbez Mahallesi Amanoslar kırsalı Işgıncık Tepe mevkiinde 27 Şubat 2018 Salı günü saat 14.10 sıralarında bir terörist tespit edilmiş ve sıcak temas sağlanmıştır. Yaşanan çatışmada, bölücü terör örgütü üyesi bir terörist teçhizatı ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Ele geçirilen teröristin üzerinde 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 5 adet şarjör, 2 adet roketatar sevk fişeği, 2 adet el bombası, 1 adet termal dürbün, 1 adet sırt çantası ve yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir”denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.