Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da bir uyuşturucu operasyonu daha!

Asayiş

Samsun'da uyuşturucu imal ettikleri tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ettikleri, sakladıkları ve sattıkları bilgisini aldıkları adreslere baskın düzenledi. İlkadım ilçesine düzenlenen operasyon sonucunda 4 kilo 493 gram bonzai, 850,96 gram bonzai ham maddesi (fubinaca), uyuşturucu madde seyreltmek için kullanılan 5 litre aseton, 1 hassas terazi, 467 adet ekstasy hap, uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan çok sayıda materyaller ve eldivenler, 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Operasyon sonrasında olayla ilgisi bulunan F.A., T.A., K.A., H.A. ve D.K. gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 2'si kadın 5 kişi önceki gün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren F.A., K.A. ve T.A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. H.A. ve D.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.