Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karadeniz'deki O İlde FETÖ Depremi!

Asayiş

Rize’de terör örgütü FETÖ’ye ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde örgüt içi şifreli iletişim programı olan ByLock’u kullandıkları öne sürülen 4 akademik personel çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize’de terör örgütü FETÖ’ye ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde örgüt içi şifreli iletişim programı olan ByLock’u kullandıkları öne sürülen 4 akademik personel çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

1 Dekan ve 3 Akademisyen Tutuklandı!

Rize Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma çerçevesinde Terörle Mücadele ekiplerince örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları öne sürülerek gözaltına alınmış olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi eski Dekanı E.A., öğretim görevlileri A.G., A.G ile araştırma görevlisi A.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar, örgüt üyesi olmak ve örgütün şifreli iletişim programını kullanmak iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.