Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Doktora saldıranlar hakkında soruşturma

Asayiş

Elazığ'da hastanede olay çıkaranlar hakkında yeni gelişme. Kalp krizi nedeniyle hastaneye getirilen hastanın hayatını kaybetmesiyle kendinden geçip doktorlara saldıran 3 hasta yakını hakkında soruşturma başlatıldı.

Üç gün önce Elazığ'da bulunan Fırat Üniversitesi Tıp fakültesine getirilen bir hastanın hayatını kaybetmesiyle etrafa saldıran hasta yakınları için bugün soruşturma başlatıldı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden hasta'nın ölüm haberini hastanın ailesine iletti. Daha sonra hasta yakınlarının hastane kapılarını kırarak doktorlara saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.
Daha sonra olay Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşındı. Yapılan açıklamaya göre hastanede olay çıkaran şüpheliler hakkında Kamu Malına Zarar Verme, Kamu Görevlisine Hakaret ve Tehdit suçlarından Adli soruşturma başlatıldığı haberi geldi.

Savcılığın yaptığı açıklamada, "11/08/2018 Cuma günü Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hasta yakını ile hastanede görevli doktorlar arasında meydana gelen ve yazılı-görsel
basında da Elazığ’da doktor ve hastane personeline saldırı" başlıklarıyla yer alan olay ile ilgili olarak Kamu Malına Zarar Verme, Kamu Görevlisine Hakaret ve Tehdit suçlarından Adli soruşturma başlatılmış olup; Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının 2018/14668 sayılı dosyası üzerinden soruşturmaya devam edilmektedir" sözcüklerine yer verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.