Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çocukların oyunu ölümle bitti

Asayiş

İzmir iline bağlı Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda kardeş oldukları bilgisine ulaşılan 2 küçük çocuk oyun oynarken yaşamlarını yitirdiler.

İzmir iline bağlı Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda kardeş oldukları öğrenilen 2 küçük çocuk oyun oynarken yaşamlarını yitirdiler.

Söz konusu olay, İzmir ilinin Karabağlar ilçesine bağlı Limontepe mevkiinde gerçekleşti. Oyun oynamak için evlerinden çıkan 5 yaşındaki Ali ve abisi 7 yaşındaki Yusuf Tencirlioğlu, bir inşaat alanına gitti. Oyun oynarlarken bir anda dengelerini kaybeden çocuklar, yaklaşık 2 metre derinliğindeki çukura düştü. Olay mahalline çok sayıda sağlık ekibi intikal ederken, iki çocuk düştükleri çukurdan çıkartıldı. Ali Tencirlioğlu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Yusuf Tencirlioğlu ise Dokuz Eylül üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Küçük çocukların yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi. Çocukların ailesi hastanede sinir krizi geçirdi. Ailenin 3 ay önce Kahramanmaraş’tan İzmir’e taşındıkları öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.