banner388
banner390
banner410

Zamana yenik düşen kaşlar daha üzgün ve yorgun görünmemize neden olur. Kaş kaldırma yöntemleri günübirlik, muayenehane şartlarında yapılabilen ve sizi sosyal hayattan kopartmayan uygulamalardır. Bu hafta ameliyatsız kaş kaldırma yöntemlerinden bahsedeceğim.


İp estetiği


Her yerde karşımıza çıkan ipler burada da imdadımıza yetişmektedir. Yapısı gereği emilebilir ve alerjik olmayan ipler kullanılmaktadır. Ayırmanız gereken süre yarım saattir ve fark uygulama sonunda görülmektedir. İp estetiği yaklaşık bir, bir buçuk sene kullanım ömrüne sahiptir.


Fokuslu Ultrason 


Odaklanmış ses dalgaları kullanılarak hedeflenen dokuda lifting yani kaldırma etkisi yapabilen bir cihazdır. Bu nedenle göz çevresinde gençleşme ve kaşlarda kaldırma etkisi yapmaktadır. Tek başına kullanıldığı gibi diğer işlemlerle beraber de kombine edilebilir. İşlem süresi yaklaşık yarım saattir. Sonuç 3. Haftadan itibaren görülmekte ve yaklaşık bir sene boyunca kullanılabilmektedir.


Botoks


Özel uygulama noktalarına yapılan enjeksiyonlar ile kaş kaldırma mümkündür. Yaklaşık 10-15 dakikanızı ayırmanız gereken bu uygulamanın etkisi 3. günden itibaren başlar ve 4-6 ay kadar sürmektedir.


Daha dinamik bir görünüme kavuşmanız için doktorunuz muayene sonrası size en uygun yönteme karar verecektir. İyi haftalar dilerim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.