banner388

Yüz güzelliğine verilen önem genellikle boyun bakımına verilmez böylece ufak deformiteler göz ardı edilir. Oysa ki yüzümüz kadar boyun ve dekolte bölgemiz de yaşımızı ele verir ve aynı özeni hakeder. Geç kalanlar ve bir çözüm arayanlar için birkaç alternatiften bahsedeceğim.

İp İle Boyun Germe

Yapısı gereği ciltte belirli bir süre sonra eriyebilen ipler ile boyun hattı eski haline getirilebilmektedir. Muayenehane ortamında yapılabilen günübirlik bir işlem olup farkı işlemin sonunda görebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.


Fokus Ultrason İle Gıdı Eritme Ve Sıkılaşma


Odaklanmış ses dalgaları ile cildin üst tabakasına herhangi bir hasar vermeden alt dokulardan itibaren sıkılaşma sağlayan bir sistemdir. Yağlı ve kalın ciltlerde toparlanma yapmaktadır.


Kollajen İle İnce Kırışıklıklara Destek Olma


Kollajen içerikli hazır kokteyller ile eski sıkılığını kaybeden cilt desteklenir. Böylelikle boyun bölgesindeki ince kırışıklıklar tedavi edilirken hafif bir lifting etkisi de göze çarpar. Belirli aralıklarla yapılan seanslar ihtiyaca göre planlanlanmaktadır.


Botoks İle Boyun Bantlarını Gevşetip Çene Hattını Belirginleştirme


Bazı kişilerde konuşurken boyun bölgesinde normalden fazla belirginleşen kas bantları gözlenir. Uygun dozlarda botoks uygulamasıyla gevşeyen boyun kaslarıyla birlikte çene hattında da lifting sağlanarak daha estetik bir görünüme kavuşulmaktadır.


Ev Bakım Krem ve Serumları


Antiaging dediğimiz yaşlanma karşıtı özelliğe sahip ve nem ihtiyacını karşılayan ürün kullanımı ile yaptırdığınız işlemler desteklenerek etki süresi uzatılmış olur.
Cildinizin ihtiyacına ve beklentinize en uygun yöntem kullanımı için doktorunuza başvurmanızı önerir iyi haftalar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.