banner388
banner390
banner410

Gerçekten altı adımlık bir yol daha kat ettik. Maç öncesi sayın başkanın otele gelip topçularla olan olumlu diyaloğu artı bir moral olmuş.  Bu maçın önemini çok iyi anlatmış sayın SAĞLAM ve sayın başkan.  
Sahaya sürülen on biri gördüğümüzde ilk başta şaşırdık. Zira haftalardır on birde olan Burak, Saviçeviç, Caner ve hatta Nadir’in hocanın yanında olması ve özellikle Oğuz’un sahada olması kafamızda soru işaretleri oluşturdu.  Oğuz’un Dja Djedje ile birlikte oyun kurucu ve kesici olarak görev alması ve bu görevi çağdaş futbolun tüm özelliklerine göre yerine getirmesi bizden alkış aldı. İlk yarıya baskı ve presle başlayan Samsun spor rakibinin topa sahip olmasını ve oyun kurmasını engelledi. 13.dakikada gelen golde rakibi bozunca, ilk 45 de istediğimiz, arzuladığımız ve görmek istediğimiz oyunu izledik.
Ama maalesef, ikinci yarıya, herkesin beğenisini ve alkışını alan Oğuz’un yerine Saviçevile başlayan sayın SAĞLAM, bu 45de on kişi oynamamıza neden oldu. Hocanın taktiği mi yoksa topçuların kendiliğinden mi anlayamadığımız şekilde geri çekilmesi ve defans yapması,rakibin üstümüze gelmesine neden oldu. Ve bu anlarda da kalecimiz Nurullah farkı ortaya çıkmaya başladı. İkinci yarıda net 4 yüzde yüzlük pozisyonları çıkartan Nurullah her zaman ki gibi aldığımız 3 puana çok büyük katkıda bulundu.
Dedim ya hakikaten  şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım hatta altı adım birden atmış olduk..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.