banner388

Sanırım,  iki farklı görüşün takımını izledik bugün Zonguldak’ta. Tahmin ettiğiniz gibi ilk görüş ve ilk sahaya sürülen on bir, Yücel hocanın ve transferleriyle Mustafa beyin takımı konumundaki on bir.  67 dakika izledik mecburen bu on biri, dişlerimizi sıkarak, bir de Manisa’dan her gelen gol haberi ile saçlarımızı yolarak.. Direk çıkmak için bir üst lige umutlarımızın yok oluşunu göz göre göre izlemek hakikaten bir işkence gibiydi.  25. Dakikada Kaleci Nurullah’ın öne çıkarak önlediği golde sonra etrafıma bakıyorum, herkesin suratında bir umutsuzluk, bir sıkıntı… Benim gibi herkes aynı şeyi düşünüyormuş meğer, düşünceler ağızdan çıkınca anladım. Bu sene bir umutla transfer edilen topçuları, biz transfer ettik mantığıyla on bir de oynamasının sebebini. Mesela bu ligin üstünde bir parayla transfer olan Gökhan ALSAN’ın formsuz olmasına rağmen, yerinin garantileyenlerin takımın hocasının değil, başkalarının olduğunu artık duyabildim maçı TV de izleyen taraftarlardan. Anladım ki bazı şeyler balçıkla sıvanmıyor. Gerçek gerçektir, bu takımın forveti Atabey veya Ahmethan değil Bahattin’dir. Forvet arkası ise, ısrarla sağ kanatta oynatılıp küstürülen Kubilay’dır.67 den sonra  her ne kadar, Ahmethan’ı  orta göbekte, Bahattin’i  sol, Koçer’i sağda, Kubilay’ı gerçek yerinde forvet arkası oynatılmasına rağmen ki, bu karar sanırım Recep hocanın  biraz da Yücel hocayı kırmamak uğruna değiştirdiği oyun planıydı. Ama Kubilay’ı hakikaten forvet arkası, Bahattin’i forvet oynatmayan bir düşüncenin artık bu kulüpte yer almamasını düşünenlerden biriyim artık. Yeni gelecek olan hocanın da  kulübün ve takımın menfaatleri  doğrultusunda bir on bir sahaya süreceğini  umuyorum.
67. dakikaya kadar Yücel Mustafa ikilisinin on biri ve oyun sistemi  0…67 den sonra Recep hocanın oyuncu değişiklikleri ve taktiğiyle SAMSUN SPOR  2..( Bahattin KÖSE )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.