banner388
banner390
banner410

Geçen hafta kaybedilen iki puanın telafisi açısından bu maç önemliydi. Sanırım hoca da bunun farkında olacak ki, geçen hafta aksayan Samet’in yerine Ferhat’a, Aytaç’ın yerine de Erkam’la on bire başladı. Maça rakip takım daha derli toplu başladı. İlk golde defanstan çıkarken yaptıkları hatayı Kubilay affetmedi. Ceza alanı dışından vurduğu şutla erken istediğimiz golü bulduk. 1 – 0 yenik olmasına rağmen, sahada ayağa pas yapan adam eksilten iyi bir Tarsus takımı vardı. Oyunu bir türlü kanatlara yayamayan dağınık bir Samsun spor vardı ilk yarı. Teknik ekip kanatları daha iyi kullanmak amacıyla Guıdo’yu 33 de oyundan alıp Ramazan’ı sahaya soktu.. Bu değişiklik ilk 45 doğru takımda kıpırdanmalara yol açtı. 44 de Bahattin’le gelen gol sıkıntılı olan teknik heyeti rahatlattı sanırım. Tarsus ikinci yarı, yenilen 2 golü çıkartmak amacıyla defansta boşluk bırakınca Samsun spor farkı açmayı başardı. Maçı izlemeyen birisine 5 – 0 lık skoru söyleyince, Samsun sporun çok iyi oynadığını sanır. Ama maalesef, takım hala takım olamamış. Mevkiler arasında ki anlaşmazlıklardan ziyade topçuların hala birbirlerini tanımamaları çok büyük bir eksiklik. Topçularımız, bireysel olarak takıma bir şeyler vermek için ter akıtırken çoğu zaman istemeyerek de olsa takımın aleyhine sonuçlar doğurtabiliyorlar… İrfan hocanın bu konuda da topçuları sık sık uyardığını biliyorum. Bende herkes gibi Manisa maçını bekliyorum ama ondan önce deplasmanda oynayacağımız Afyon spor maçına çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-09-23 16:37:15

Tespitleriniz doğru ancak , üç haftada takım olunmuyor. Beraber oynayarak hem birbirlerini tanıyacak hem de uygulanan sisteme uyum sağlayacak oyuncular. Fatih Terim bile 7 - 8 haftayı işaret ediyor GS için hepsi Dünya yıldızı olmasına rağmen. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor çünkü bu takım seneye yapılacak yabancı transferlerin katılımıyla 1.ligde mücadele edecek İnşAllah. Eksikleri var mı? var gidermek için çok çalışacaklar. O da hocanın işi.