banner388
banner390
banner410

Hani şampiyonluk savaşında yolu açan maçlar vardır ya; İşte onu yaşadık bugün.. 

Takım on kişi, rakip yerden kalkmıyor, forvetler beceriksiz … 

90 dakika her şey aleyhimize, maç gitti, şampiyonluk gitti derken, 90 artı da Kubilay’ın şutu kalecinin ayaklarından döndü, bu topa takımın liberosu OKAN ’ın kafa vuruşu ve sadece stat değil, tüm şehir ayakta….  

90 dakikada yaşadığım bu stresi kalp doktorum Yunus AMASYALI görse yeminle, bir daha değil maçı stadyumu görmeyi yasaklardı… 

Mutlak üç puan parolasıyla başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında, orta saha çizgisinin ötesi beceriksiz, berisi dikkatli ve sağlamdı.. 

13 ncü dakikada gol adamımız Abdulkadir’in kafa topunu kaleciye nişanlamasından sonra, zaten maç boyunca benden hayır beklemeyin der gibiydi..
 
43’ de üst direkte patlayan şutu ile, maç boyunca ben varım diyen Kubilay; ortanın ötesinde oynayan en faal ve etkili topçuydu.. 

53. Dakikada bir taç atışında saçma sapan bir sarı kart gören Erhan, 63 de ikinci sarı kartla oyundan atıldı.. 

Gerçek olan şu ki 63 kadar Erhan’la on kişi gibi oynayan Samsunspor, bu dakikadan sonra resmi olarak on kişi kaldı… 

Burada sorulması gereken soru ise, İsmet hocanın 63 e kadar bu topçuya nasıl tahammül ettiği… 

Bu ara da hakem Bülent BİRİNCİOĞLU’nun saçma sapan ve hep de aleyhimize olan kararları saç baş yoldurdu…

Hele hele maçın 53. Dakikasında rakip ceza alanında İsa’nın Enes’e yaptığı harekete penaltı çalmamak için kör olmak lazımdı ama hakem zaten 90 dakika bize karşı hep kördü….

63 ncü dakikaya kadar zaten on kişi oynayan Samsun spor bu dakikadan sonra, 12’nci adamın oyuna girmesi ile tekrar on bir kişi ile sahada kalmanın denklemini İsmet hocamın çözmesini isterim….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer 2019-03-22 11:55:34

Duygularıma tercüman olmuşsunuz, teşekkürler.