banner388

Play of için yeni bir umut, yeni bir adım atıldı Erzurum’da. Kalan 9 maçımız gazozuna olmayacak en azından.  Bugün tv den izlediğimiz maç sonrası anladım ki; bu işi Fuat hoca tek başına kaldıramayacak. Erzurum spor galibiyetinin anlam ve manası açısından bir değerinin olması için, içerde oynayacağımız Bandırma maçını mutlak suretle kazanmamız gerekiyor. Bu yüzden de 12nci adamın stadı doldurarak şehrin takımına destek vermesi gerekiyor. Daha önceki yıllarda  verildiği gibi. Artık 12nci adamın forma giymesinin zamanı.

Maçın 10ncu dakikasından sonra oyunu kontrol altına aldıklarını söyleyen Fuat hocam ve ekibi maç istatistiklerini ya not etmiyor ya da hiç tutmuyorlar. Oyunu kontrol altına aldık diyen teknik ekibin; koskoca 97 dakika boyunca 1 korner kullandığımızı, 97 dakika boyunca rakibin topla oynama  yüzdesinin %60-70 olduğundan haberleri yok sanırım.

Uzun zamandan beri ilk defa rakibimiz konumunda olan bir takımı yendik.  Final maçını kazanamama gibi bir şansızlığımız vardı, bunu bu hafta kırdık. Bu hafta kalesini devralan Nurullah bu ağır zeminde çok iyi kurtarışlar yaparak bu üç puanın mimarı olmuştur bence.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nesatk 2022-03-21 13:59:19

Maçı aldık ama iyi top oynamıyoruz. Bu bizi kandırmasın.