banner388
Havalar ısınmaya başladıkça, giydiğimiz kıyafetler inceldikçe kilo ve bölgesel fazlalıklarımız daha çok görünmeye ve bizi rahatsız etmeye başlıyor. Bu yüzden kısa sürede hem kilo vermek hem de incelmek doğru teknik ve uygulamalarla hayal değil.

Şok diyetlerle metabolizma dengesini bozmak yerine bilimsel altyapısı olan özel diyetler uygulamak hem metabolizmayı canlandırır hem de verdiğiniz kiloları korumanıza yardımcı olur. Bu özel diyetler tamamen diyetisyen kontrolünde yapılmalı. Bunlara örnek olarak benim de uyguladığım GenTEST diyet sayesinde kişinin genetik yapısına uygun beslenme programları bir ömür boyu kilolarından kurtulmasına çok büyük katkı sağlıyor. GenTEST sayesinde kilonun ne eksikliklerine bağlı geliştiğini ve hangi beslenme tarzından dolayı kilo alındığı apaçık ortaya çıkmaktadır. Bu analiz sayesinde kişinin yaşam tarzını değiştirerek hem kilo kaybetmesine hem de o verdiği kiloları bir ömür boyu korumasına yardım etmiş oluyoruz. Bu özel diyetlere diğer bir örnek ise SDM diyetidir. SDM diyeti içeriği doktorlar tarafından özel hazırlanmış gıdalar yardımıyla yapılan ketojenik bir diyettir. Karbonhidrat ve yağ içeriği neredeyse sıfırlanmış protein içeriği arttırılmış makarna kraker çörek ve çikolata gibi normal bir diyette yasak olması beklenen bu gıdalar SDM diyeti sayesinde serbest bırakılıyor. Yüksek protein sayesinde metabolizma canlanıyor ve yağ yakımı en üst seviyesine ulaşıyor. İstikarlı bir şekilde bu diyeti uygulamak kişinin o asla veremeyeceğini düşündüğü kilolarını kısa sürede kaybetmesini sağlıyor. SDM diyeti diyetisyen onayı olmadan uygulanmıyor bu da kişinin bu diyet programına güvenmesini sağlıyor. SDM diyeti ayrıca bilimsel akademik çalışmalarla da güvenirliliği kanıtlanmıştır. Ben de bilimsel olması sayesinde rahatlıkla danışanlara sdm diyeti uyguluyorum.

Kilo vermekle birlikte incelmek te en büyük isteğimiz. Bu özel diyetlere yardımcı olacak şekilde Soğuk lipoliz uygulaması kişinin isteklerine cevap veren en güvenilir uygulamadır. Soğuk lipoliz sayesinde basenlerde, bacak içlerinde alt karın veya mide bölgesinde, kollarda, sırtlarda biriken diyete ve spora dirençli kalıcı yağ dokusunun çok büyük kısmından kurtulmak mümkün. Ağrısız ve yan etkisi olmayan bu uygulama sonuçları açısından memnuniyet düzeyi en yüksek uygulamalardan biridir. Bütün bu uygulamalar ve programlar sayesinde hayal, hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşmeye başlıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.