banner388

Ünlü Golcünün En Zor Günleri

Eski futbolculardan Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği sebebi ile yaşam savaşı veriyor.

Ünlü Golcünün En Zor Günleri

Eski futbolculardan Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği sebebi ile yaşam savaşı veriyor.

02 Ekim 2016 Pazar 09:19
Ünlü Golcünün En Zor Günleri

Kariyerinde Werder Bremen, Nantes birde Bolton Wanderers gibi en önemli kulüplerde oynayan 36 yaşına gelmiş olan eski golcü, uygun böbreğin bulunamaması sebebi ile zor günler geçiriyor.

Werder Bremen'de 2006 senesinde forma giydiğinde böbreklerinde sorun yaşamış olan Klasnic, bu dönemde babasından alınmış olan böbrekle iyileştirilmişti. Hastalığı tekrardan yenilenen Ivan Klasnic'e bu defa annesinin böbreği nakledildi, fakat vücudu organı kabul etmedi. Almanya'nın Hamburg semtinde hastanede tedavisi devam etmekte olan eski Hırvat golcü, iyileşmek için üçüncü kez donör bekliyor. Ivan Klasnic, en son eski kulübü Bolton Wanderers tarafından düzenlenmiş olan bir yardım maçında geçtiğimiz mayıs ayında forma giymişti.

Son Güncelleme: 14.10.2016 17:24
Anahtar Kelimeler:
FutbolcuAlmanyaAvrupa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.