banner388

Trabzonsporlu Oyuncunun Aracı Kurşunlandı

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Özer Hurmacı'nın aracı kurşunlandı.

Trabzonsporlu Oyuncunun Aracı Kurşunlandı

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Özer Hurmacı'nın aracı kurşunlandı.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 11:00
Trabzonsporlu Oyuncunun Aracı Kurşunlandı

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılıp kendisine yeni bir takım bulması istenen 29 yaşındaki Özer Hurmacı'nın otomobili dün gece kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Hurmacı, tatil için Bodrum’da olduğundan aracını ağabeyi kullanıyordu.Trabzon’un Akçaabat ilçesinde park halindeki araca gece saat 02.30 sularında kimliği belirsiz kişilerce ateş edildi. Hurmacı ailesi, durum üzerine şikayette bulundu ve soruşturma başlatıldı.

Saldırıyı duyan  Özer Hurmacı, “Sabah büyük bir şokla uyandık ve ağabeyim gidip ifade verdi. Umarım bubu yapanlar bulunur. Bu neyin mesajı? Bu tehdit sadece bana değil. Bu tür olaylar Trabzonspor’da o forma için ter döken diğer oyuncuları da etkiler. Bu kulübe büyük emekler veren biri olarak bu yapılan harekete anlam veremiyorum”dedi.

Son Güncelleme: 15.08.2016 11:09
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporÖzer Hurmacı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.