banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun MMO'dan Öğrencilere Seminer

Samsun MMO anlaşmaya vardığı bir firma ile ortaklaşa OMÜ’de okuyan öğrencilere yönelik eğitimlerine devam ediyor.

banner269

Samsun MMO'dan Öğrencilere Seminer

Samsun MMO anlaşmaya vardığı bir firma ile ortaklaşa OMÜ’de okuyan öğrencilere yönelik eğitimlerine devam ediyor.

30 Mart 2017 Perşembe 09:40
Samsun MMO'dan Öğrencilere Seminer

Samsun Haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde okuyan öğrenci üyelere yönelik verilen “Torna ile Şekillenen Hayatlar” seminerde firmanın Müşteri İlişkileri Koordinatörü Yalçın Paslı, “Üniversiteden mezuniyet sonrasında nasıl bir iş hayatı bekliyor? Mezun olduktan sonra iş bulabilir miyiz, hangi sektörlerde eleman ihtiyacı bulunuyor?, İmalat sektöründe kariyer planlaması, Türkiye’nin dünya üretimindeki payı ve gelecek beklentileri, Takım tezgâhlarının geçmişten günümüze gelişimi, Dünyada ve Türkiye’de takım tezgâhları sektörüne genel bakış, Endüstri 4 ve gelecekte üretim süreçleri, Havacılık sektörü uygulamaları, Sektörlerden 5 eksen uygulamalarına kesim örnekleri ve İmalat sektörünün sorunları” konu başlıkları altında öğrencilere detaylı bilgi aktardı.
 

Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, yapılan bu projede üye öğrencilerin çalışma hayatlarına yönelik gerçekleştirilen projelere önem verdiklerini belirterek öğrenci üyelerine yönelik kongre, kurultay, çalıştay, teknik geziler, sosyal geziler, deneyimler toplantıları, teknik seminerler düzenlediklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
öğrenciSamsunHaberMmo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.