banner388

Rıza Çalımbay'ın Yeni Takımı Belli Oldu

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yeni takımı belli oldu.

Rıza Çalımbay'ın Yeni Takımı Belli Oldu

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yeni takımı belli oldu.

07 Ekim 2016 Cuma 17:50
Rıza Çalımbay'ın Yeni Takımı Belli Oldu

Spor Toto Süper Ligde oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak ligin dibine demir atan Antalyaspor’da Portekizli Teknik Direktör Jose Morais ile yolların ayrılması sonrasında en son Kasımpaşa’da görev alan deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile anlaşma sağlandı. Çalımbay'ın 2 gün içerisinde Antalya’ya gelerek 2 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Kendisiyle prensipte anlaştıklarını ve prosedürlerin tamamlanması sonrasında resmi imzayı atacaklarını belirten Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, “Evet Rıza Çalımbay ile kesin olarak 2 sezonluk anlaştık. Deneyimli bir teknik direktör olan ve adaylar arasında bizim için ilk sıralarda yer alan Çalımbay ile prensip anlaşmasına vardık. Başarılı olacağına takımımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkaracağına olan inancımız tam. İnşallah bu karar Antalya ve Antalyaspor’a hayırlı olur. ” dedi. 

Son Güncelleme: 07.10.2016 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.