banner388
banner390
banner410
banner408

İlk Finalist Belli Oldu, ATLETICO MADRID FİNALDE!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayern Munih'e 2-1 mağlup olan Atletico Madrid, evinde kazandığı maçın avantajıyla ilk finalist oldu.

banner269

İlk Finalist Belli Oldu, ATLETICO MADRID FİNALDE!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayern Munih'e 2-1 mağlup olan Atletico Madrid, evinde kazandığı maçın avantajıyla ilk finalist oldu.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 09:17
İlk Finalist Belli Oldu, ATLETICO MADRID FİNALDE!

Allianz Arena'da oynanan maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti. Çakır'ın yardımcılığını Cem Satman ve Tarık Ongun yaptı.

‘’ İLK GOL EV SAHİBİ EKİPTEN GELDİ ‘’

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde ev sahibi Bayern Munih daha etkili olurken, arka arkaya bulduğu pozisyonlarda Atletico Madrid iyi direnç gösterdi. İlk 30 dakikalık sürede Bayern Munih'in şutlarında top kaleci Jan Oblak'ı geçemezken, 31. dakikada Bayern Munih baskısının sonucunu aldı. Xabi Alonso ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta topu ağlara gönderdi. (1-0)

‘’ 2. GOL FIRSATINI TEPTİLER ‘’

Ardından Bayern Münih penaltıdan yararlanamayınca 2. gol şansını tepti. 34. dakikada Jose Gimenez'in ceza sahası içinde yaptığı faul sonarı hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Thomas Müller'in penaltı vuruşunda kaleci Oblak göle izin vermedi. İlk yarı Bayern Munih'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

‘’ MADRİD SKORU BERABERLİĞE TAŞIDI ‘’

Atletico Madrid ikinci yarıda bulduğu ilk etkili atakta ağları havalandırdı. 54. dakikada ceza yayı gerisinde topla buluşan Antoine Griezmann skoru 1-1 yaptı. Ardından Bayern Munih tekrar öne geçmek, Atletico Madrid ise farkı açmak için ataklarını sürdürdü.

‘’ MÜNİH’İN BASKISI SONUÇ VERDİ ‘’

İki takım da baskısını arttırırken, Bayern Munih bir kez daha ağları sarstı. 74. dakikada Robert Lewandowski takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti. (2-1) Golün ardından Bayern Munih tur için üst düzey bir oyun ortay koydu.

‘’ MADRİD BÜYÜK BİR FIRSATI TEPTİ ‘’

83. dakikada Javi Martinez'in ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası Cüneyt Çakır bu kez Atletico Madrid için penaltı noktasını gösterdi. Torres'in penaltı vuruşunda Manuel Neuer gole izin vermedi.

‘’ İLK MAÇIN AVANTAJI MADRİD’E YARADI ‘’

Mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan Atletico Madrid evinde kazandığı ilk maçın avantajıyla finale yükseldi.

            
 

Son Güncelleme: 04.05.2016 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.