banner388

Fenerbahçe Oyuncunun Kulübüyle Anlaştı

Fenerbahçe Sambacı oyuncuda adım adım sona doğru yaklaşıyor

Fenerbahçe Oyuncunun Kulübüyle Anlaştı

Fenerbahçe Sambacı oyuncuda adım adım sona doğru yaklaşıyor

02 Ocak 2017 Pazartesi 12:49
Fenerbahçe Oyuncunun Kulübüyle Anlaştı

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk’in futbolcusu olan Brezilya’lı Taison transferinde sona doğru yaklaşıyor.

Devre arasına 31 puanla giren sarı lacivertliler transfer döneminde takımın ihtiyaçları doğrultusunda transefr görüşmelerini sürüdürüyor. Bu kapsamda kadrosuna katmak istediği Sambacı Taison transferinde Sarı lacivertli kulüp oyuncunun fiyatı konusunda Ukranya kulübüyle yaptığı görüşmelerde 3 milyon Euro teklif etti. Shakhtar Donetsk yetkilileri yapılan teklifi teknik direktör Fonseca’nın ‘Satılmasını istemiyorum’ diye söylemesine rağmen Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti.

Sambacı yıldıza ayrıca Almanya, İspanya ve Çin’den de gelen teklif olduğu ve bu noktada henüz karar veremediği fakat yakın zamanda futbolcunun Sarı lacivertliler tarafından ikna edilip Türkiye’ye getirileceği düşüncesi hakim.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.