banner388
banner390
banner410
banner408

Beşiktaş İlk Transferini Yaptı

Beşiktaş, Deportivo La Coruna forması giyen Ryan Babel ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

banner269

Beşiktaş İlk Transferini Yaptı

Beşiktaş, Deportivo La Coruna forması giyen Ryan Babel ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

22 Aralık 2016 Perşembe 11:03
Beşiktaş İlk Transferini Yaptı

Beşiktaş yönetimi 30 yaşındaki tecrübeli isim ile bir süredir  görüşmelerini sürdürüyordu. Her konuda anlaşmaya varılan Babel ile iki buçuk yıllığına sözleşme imzalanacak. Ryan Babel'in hafta sonu İstanbul'a gelmesi planlıyor. 

İspanya Kral Kupası'nda Deportivo La Coruna forması ile son maçını Real Betis'e karşı oynayan ve karşılaşmada bir de gol atan Babel, İspanyol ekibine veda etti. Beşiktaş'ın gün içinde Hollandalı sporcu ile ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor.
30 yaşındaki, 1.87 boyundaki Hollandalı yıldız 42 kez giydiği Hollanda Milli Takımı formasıyla 5 gol attı. 2013-2015 yılları arasında ülkemizde Kasımpaşa forması giyen Ryan Babel, Liverpool, Ajax, Hoffenheim ve Al Ain formaları da giymişti.

Son Güncelleme: 22.12.2016 15:02
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşRyan Babel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.