banner388
banner390
banner410
banner408

Arda Turan Bakın Hangi Takıma Gidiyor

Arda Turan, senelik 20 milyon Avro'ya Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya 'evet' dedi

banner269

Arda Turan Bakın Hangi Takıma Gidiyor

Arda Turan, senelik 20 milyon Avro'ya Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya 'evet' dedi

13 Ocak 2017 Cuma 10:28
Arda Turan Bakın Hangi Takıma Gidiyor

Barcelona’nın top koşturan milli yıldızımız Arda Turan, Çin ekibi Shanghai Shenhua ile 3 yıl için toplam 60 milyon Avro’ya (240.6 milyon TL) anlaştı.

Geçen sezon başında 40 milyon Avro (160.532.000 TL) karşılığında Atletico Madrid’den, Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, bir flaş transfere daha imzasını atıyor. Bir süredir Uzak Doğu kulüplerinin radarında olan Arda, Demba Ba’nın formasını giydiği Çin Süper Lig takımlarından Shanghai Shenhua ile anlaşmaya vardı.

3 gün önce Instagram hesabına koyduğu bir fotoğrafın altına, “Bakışta anlatılmak istenen...?” diye yazan, Barcelona’nın 2017’de oynadığı son 3 maçın hepsinde yedek soyunup, sadece toplamda 20 dakika sahada kalan 29 yaşındaki yıldızın, 3 yıllık anlaşma karşılığında senelik 20 milyon Avro (80.200.000 TL) gibi inanılmaz bir para kazanacağı öğrenildi.

Fanatik'ten Okan Çellik'in haberine göre Shenhua’nın, Arda için Barça’ya da yüksek bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.