banner388
banner390
banner410
banner408

A Milli Takım Hazırlıklara Başladı

A Milli Takım 24 Mart’ta 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Finlandiya ile karşılaşacak.

banner269

A Milli Takım Hazırlıklara Başladı

A Milli Takım 24 Mart’ta 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Finlandiya ile karşılaşacak.

20 Mart 2017 Pazartesi 21:34
A Milli Takım Hazırlıklara Başladı

A Milli Takım 24 Mart’ta 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Finlandiya ile karşılaşacak. A Milli Takım Finlandiya maçı hazırlıklarına Antalya Belek’teki kampta başladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Sentıdo Zeynep Resort Hotel’in sahasında gerçekleştirilen antrenmanda takım iki ayrı gruba ayrıldı. Arda Turan, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ömer Toprak, Gökhan Gönül, Serdar Gürler, Kaan Ayhan yapılan koşu sonrasında ısınma hareketleri ile çalışmayı bitirdi. Diğer futbolcular ise koşunun sonrasında açma germe hareketleri ve pas çalışması yaptı. Ay-yıldızlılar antrenmanı yarı sahada 15’er dakikalık iki devreli çift kale maçla tamamladı.

Belinden sakatlığı olan Cengiz Ünder antrenmana katılmadı. Emre Mor ve Emre Çolak’ın ilerleyen saatlerde kampa katılması bekleniyor. Öte yandan A Milli Takım, Finlandiya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.