banner388

Başbakan Yıldırım: Bunlar CHP'nin Saptırması

Cuma namazı sonrası basının karşısına geçen Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi'ni sert dille eleştirdi

Başbakan Yıldırım: Bunlar CHP'nin Saptırması

Cuma namazı sonrası basının karşısına geçen Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi'ni sert dille eleştirdi

18 Kasım 2016 Cuma 21:38

Cuma namazı çıkışında basının karşısına geçen Başbakan Binali Yıldırım, dün meclisten geçen yasayla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi'ni sert bir şekilde eleştirdi. Basın mensuplarından gelen 'Dün meclisten geçen yasa ile tacizcilerin serbest kalması gibi bir durum söz konusu mu? ' sorusunu yanıtlayan Yıldırım, ''Bu tamamiyle bir uydurmadır. Yasaları bilmiyor. Bir kez olmak şartıyla geriye dönük bir mağduriyeti ortadan kaldırmaya yöneliktir. CHP her zamanki gibi bu durumu ucuz bir malzemeye dönüştürdü. Unutulmasın ki tecavüze en ağır ceza AK Parti döneminde geldi. Bu saatten sonra bu tür evlilikler yaşanmayacak. 3 bin ailenin mağduriyeti giderilecek hepsi bu. Diğeri CHP'nin saptırma, sapıtma ve uydurmasıdır.'' şeklinde açıklama yaparak çıkan tartışmalara son noktayı koydu.

Öte yandan Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre Başbakan Yıldırım bu olaya ilişkin önergenin muhalefet partileri ile görüşmeler içerisine girilmesi talimatını verdi.


 

Son Güncelleme: 22.11.2016 11:12
Anahtar Kelimeler:
BaşbakanChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahri güler 2016-11-19 13:09:55

Tepki geri tepti.