banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hazırladıkları Kaymakamlar Kararnamesi ile artık en iyi kaymakamların Güneydoğu Bölgesine gönderileceğini açıkladı.

banner269

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hazırladıkları Kaymakamlar Kararnamesi ile artık en iyi kaymakamların Güneydoğu Bölgesine gönderileceğini açıkladı.

06 Ekim 2016 Perşembe 14:12
Bakan Soylu'dan Flaş Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yerel Aktörlerin Katılımıyla Yerel Yatırım Planlaması Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi” kapanış toplantısında üst düzey yöneticilerle birlikte bir Kaymakamlar Kararnamesi hazırladıkları belirterek, “En iyi kaymakamlarımızı Hani’ye, Sur’a, Mazıdağı’na, Cizre’ye vereceğiz. Atanan kaymakamların bilgi ve tecrübeleri aracılığıyla terör örgütü PKK’nın vatandaşıyla devleti arasına, vatandaşıyla vatandaşı arasına fitne sokmaya çalışmasına engel olacağız. Bir taraftan FETÖ denilen hain bir terör örgütünün darbe girişimine, ihanetine maruz kalırken diğer taraftan uzun yıllardır süren PKK terörü, Suriye’deki karışıklıktan da istifade ederek ve FETÖ ile işbirliği içerisinde hain eylemlerini sürdürmeye çalışmaktadır. DAEŞ diye türetilmiş bir grup Müslümanlığı vuran, Müslümana zulüm eden örgütle mücadele etmekteyiz. Bu tabloya bakarak Türkiye zor bir dönemden geçiyor ama şunu da ifade etmek isterim, Türkiye bütün bu güçlüklerin üstesinden geliyor. Fırat Kalkanı Operasyonu ile DAEŞ ile mücadele tam bir kararlılık içerisinde yürütülürken, FETÖ’ye ait bütün inlere girilmekte, bütün uzantılarına ulaşılmakta ve hain terör örgütünün bütün unsurları da tasfiye edilmektedir. PKK ile mücadelede de polisimiz, jandarmamız, korucumuz ve vatandaşlarımız büyük bir kararlılıkla mücadele etmektedir. 15 Temmuz sonrasında hain safralarından kurtulan güvenlik güçlerimiz operasyonlarında daha da fazla verim almaktadır. Deyim yerindeyse Türkiye bu üç terör örgütüne yönelik mücadeleyi kararlılıkla sürdürmektedir” değerlendirmesinde bulundu.
 

Son Güncelleme: 06.10.2016 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.