banner388

Yönetim polemik istemiyor 

Samsunspor Yönetimi, Teknik Direktör Osman Özköylü’den polemiğe neden olacak açıklamalar yapmamasını isteyecek 

Yönetim polemik istemiyor 

Samsunspor Yönetimi, Teknik Direktör Osman Özköylü’den polemiğe neden olacak açıklamalar yapmamasını isteyecek 

25 Nisan 2017 Salı 16:28
Yönetim polemik istemiyor 

Samsunspor Haber – Kırmızı beyazlı yönetim, Teknik Direktör Osman Özköylü ile bu akşam antrenman sonrasında Nuri Asan Tesisleri’nde özel bir görüşme yapacak. Son günlerde kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini önlemek ve yaşanan gereksiz polemiklerin bir an önce sona erdirilmesi noktasında çözüm yolları üretecek yönetim kurulunun, teknik ekip ve futbolcularından sadece maçlara konsantre olmalarını isteyecek. 

TARAFTARIMIZ HERŞEYİMİZ 

Kırmızı beyazlı taraftarlardan takımlarına olan inançlarını kaybetmemelerini isteyen Samsunspor yönetimi, “Cuma akşamı sahamızda çok zorlu bir maça çıkacağız. Ümraniye karşılaşması bizim için çok önemli. Camia olarak bu maça yoğunlaşıp, bu hayati maçtan 3 puanı nasıl alırız bunu düşünmemiz gerekiyor. Birlik olursak ancak bu işin üstesinden gelebiliriz” açıklamasını yaptı. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Son Güncelleme: 25.04.2017 16:33
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporOsman özköylü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.