banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunsporlu Taraftar Bu Habere Çıldıracak

Samsunspor'da hoca arayışı sona erdi. Ancak seçilen hoca taraftarı kızdıracak gibi

banner269

Samsunsporlu Taraftar Bu Habere Çıldıracak

Samsunspor'da hoca arayışı sona erdi. Ancak seçilen hoca taraftarı kızdıracak gibi

06 Ekim 2016 Perşembe 19:03
Samsunsporlu Taraftar Bu Habere Çıldıracak

Engin Korukır'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna son olarak Sivasspor'u çalıştıran ve 5 hafta sonunda Sivasspor'la karşılıklı olarak anlaşarak yönetime istifasını sunan Osman Özköylü oturacak. Osman Özköylü yarın Samsunspor'a imza atmak üzere şehre gelecek. 

Özköylü, Ankaraspor'un başında teknik direktör olarak görev yaparken 9 Mayıs 2014'te play-off ilk maçında Samsun'da Samsunspor ile karşılaşmıştı. Karşılaşmayı Musa Sinan Yılmazer'in golüyle karşılaşmayı Samsunspor 1-0 kazanmıştı. Maç sonrası Samsunspor kalecisi Furkan Köse'nin üzerine yürüyen, Samsunsporlu yöneticilere  küfür ettiği iddia edilen Osman Özköylü, karşılaşma sonrasında basına yaptığı açıklamada Samsunspor hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu. Samsunspor'un oyun tarzını eleştiren Özköylü, Samsunspor'u kurnazlık yapmakla suçlayarak,'Sahayı oyun öncesi ıslatıp, akılları sıra kurnazlık yapmaya çalışıyorlar. Bunun Ankara'sı da var. Ankara'yı ıslatabilecekler mi? Biz futbol oynayarak buralara geldik, futbol oynmayarak neler yapıldığı burada gösterilmiştir. Bu dürüstlük değil" ifadelerini kullanmıştı.

Rövanş maçında alınan 1-1'lik skorla Samsunspor, Ankaraspor'u elemişti.

Osman Özköylü kimdir?


İşte Osman Özköylü'nün Samsunspor - Ankaraspor maçı sonrası Samsunspor hakkında şok açıklamalarda bulunduğu o basın açıklaması:
 

Son Güncelleme: 06.10.2016 19:07
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporOsman özköylü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal petek 2016-10-07 16:34:32

Geçmişi bırakın kardeşim adam gibi adam en iyi hoca adam ne sartlarda geldi siz hala öküzün altında buza arıyorsunuz fazla konusmayın adam işini yapsın o kadar