banner388

Samsunspor’da 2 puan üzüntüsü

Çekişmeli geçen maçta alınan 2-2’lik skorun ardında Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3 puanı alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Samsunspor’da 2 puan üzüntüsü

Çekişmeli geçen maçta alınan 2-2’lik skorun ardında Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3 puanı alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

28 Nisan 2017 Cuma 22:26

Samsun Haber - Kendi evinde Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalan Samsunspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü, maç sonu basın mensuplarına açıklamalara bulundu. Kaybedilen 2 puana duyulan üzüntüyü dile getiren Özköylü, “Bu kadar iyi oynayıp iyi mücadele ettiğimiz bir maçta, geriden gelip 2-1 öne geçmemize rağmen 1 puanla ayrılmış olmak bizi üzdü. O kadar çabamız, gayretimiz, emeğimiz, isteğimiz, tam sonucu alacağımız dediğimiz bir anda basit bir hata yüzünden 1 puanla sonuçlandı. Rakibin 2 atağı vardı 2’si de gol oldu. 'Rakibin duran toplarda hızlı oyun kurmasına izin vermeyin' uyarısında bulunmuştum. Maalesef 2 haftadır bu yüzden goller yiyoruz.

Karakterli oyun ortaya koyduk

Oynadığımız ve mücadele ettiğimiz oyunun karşılığı olan hak ettiğimiz bir 3 puanı alamamış olmaktan, oyuncuların emeğinin karşılığının 3 puan olmamasından dolayı üzgünüm. Hata yaparsan, sonucunda da kazandım dediğin 3 puanı alamıyorsun. Biz onurlu bir mücadele, karakterli bir oyun ortaya koyduk. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ümraniyespor, bu ligin en tehlikeli takımlarından birisi. Bu takıma karşı az pozisyon vermemize rağmen kendi hatalarımızdan kaynaklanan sebeplerden ötürü 2 puan kaybettik. Rakibi de tebrik ediyorum. Biz bu mücadelemizi devam ettirelim, güzel sonuçlar alacağımızı umuyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.