banner388

Samsunspor Taraftarını Kızdıran Görüntü

Samsunporlu taraftar grupları ile birçok taraftar dün Samsunspor forması satına alan Samsunlu Beşiktaş taraftarlarının basına yansıyan fotoğraflarına isyan etti.

Samsunspor Taraftarını Kızdıran Görüntü

Samsunporlu taraftar grupları ile birçok taraftar dün Samsunspor forması satına alan Samsunlu Beşiktaş taraftarlarının basına yansıyan fotoğraflarına isyan etti.

25 Şubat 2017 Cumartesi 12:04
Samsunspor Taraftarını Kızdıran Görüntü

Samsunspor  - Samsunlu Beşiktaş taraftarları dün kırmızı-beyazlıların idmanını ziyaret ederek 220 adet forma satın aldı. Yayınlanan bu fotoğraf sonrası birçok taraftar duruma tepki gösterdi.

Üni-Sam konu hakkında şu açıklamada bulundu:
"Bugün bazı Beşiktaş taraftarları, gönüllerinde iki sevda olduğunu iddia ederek, Samsun 19 Mayıs Stadyumuna gelmiş ve futbolcularımızın da katılımıyla medyaya boy boy fotoğraflar servis etmişlerdir. Öncelikle fotoğraflarda yer alan kişilerin Samsunsporlu olmadıklarının bilinmesi gerekmektedir. Çünkü Samsunsporlu bir adam, gönlünde iki sevdaya yer vermez. Bizler bugüne dek, "Başka diye soranlara inat Samsunspor" duygusu ile yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz. Bugün bu talihsiz görüntünün oluşmasına engel olamayan Samsunspor Yönetiminden en acil şekilde gerekeni yapmalarını, Beşiktaş taraftarlarından forma karşılığı alınan ücreti iade etmelerini ve verdikleri Şanlı Samsunspor Formalarını geri almalrını istiyoruz. Aynı zamanda bugün bu utanç verici görüntünün yaşanmasına sebebiyet veren Samsunspor yönetimini kınıyoruz. Daha önce Samsunspor taraftarlarını idmandan kovmaya çalışan, gazetecilere saldıran şahsiyetin bugün bu olayda neden sessiz kaldığını ise siz değerli spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Ve tekrar daha yüksek sesle hep bir ağızdan söylüyoruz:'Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor'"

Son Güncelleme: 25.02.2017 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tillahına kadar 55 2017-02-25 14:47:51

Hadi yaa Samsunsporluluk sizin gibi dostluk kardeşlik insanlık bilmeyenlerin tekelinde mi siz kim oluyorsunuz
Beşiktaşlıyım ama samsunluyun
Besiktaş- Samsunspor maçı olunca Samsunsporu destekliyorum
Size mi sorucam
Siz anca döner bıcağı cekmeyi sahaya cakmak atmayı taraftarlık sanan zavallılarsınız

Avatar
Akıl saabı 2017-02-25 18:45:18

Her türlü pisliğin altından çıkan BJK liler buraya da ulaşmışlar hülle nasıl yapılır Türkiye sizden öğrendi