banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Golcüsünü Buldu

Samsunspor aradığı forveti Nijerya'da buldu.

banner269

Samsunspor Golcüsünü Buldu

Samsunspor aradığı forveti Nijerya'da buldu.

10 Ocak 2017 Salı 09:59
Samsunspor Golcüsünü Buldu

Samsunspor, transferde her gün yeni bir oyuncuyla daha anlaşarak, ligin ikinci yarısı için kadrosunu güçlendiriyor. Uzun süredir forvet mevkisi için bir oyuncu arayan Kırmızı-Beyazlılar, aradıkları oyuncuyu Nijerya'da buldu. 

Nijerya'da Enyimba Aba takımında forma giyen 1994 doğumlu Ramon Azeez ile her konuda anlaşmaya varıldı ve genç oyuncu dün itibariyle Samsunspor'un Antalya'daki hazırlık kampına katıldı.

Forvet hattında oynayan Azeez, daha önce ülkesinin formasıyla çıktığı kupa maçlarında da dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı. Nijeryalı genç yıldız, dün Antalya kampına katılıp, takımla beraber çalışmaya başladı. Bu arada Azeez'in Samsunspor'a maliyetinin 50 bin Euro olduğu öğrenildi.

Kaynak: Gazete Gerçek / Fatih Tutar

Son Güncelleme: 11.01.2017 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.