banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Galibiyet Peşinde

Ligde geride kalan maçlarda istediği sonuçları alamayan Samsunspor, Boluspor karşısında galibiyet elde etmeyi hedefliyor.

banner269

Samsunspor Galibiyet Peşinde

Ligde geride kalan maçlarda istediği sonuçları alamayan Samsunspor, Boluspor karşısında galibiyet elde etmeyi hedefliyor.

21 Şubat 2017 Salı 18:16
Samsunspor Galibiyet Peşinde

Samsun Haber- Ligde geride kalan maçlarda istediği sonuçları alamayan Samsunspor, Boluspor karşısında galibiyet elde etmeyi hedefliyor.

Antrenman Sürdü

Pazar günü ligin 22. haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar günü yaptığı tek antrenman ile geçirdi. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman düz koşu, 5’e 2 top kapma çalışması, istasyon ve dar alanda pas çalışması ile sürdü. İdman, taktik çalışmanın ardından yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maçla sonlandı. Kaleciler Tom Muyters ve Bekir Sevgi kaleci antrenörü Cengizhan Baskın yönetiminde çalıştı.

Sakatlığı bulunan kaleci Furkan Köse takımdan ayrı düz koşu yaparken, tedavisi devam eden Ahmet Burak Solakel antrenmana katılmadı. Son maçta sakatlanan Vedat Bora ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Samsunspor, Boluspor ile pazar günü saat 13.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaşacak.

Son Güncelleme: 21.02.2017 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa soysal 2017-02-21 23:21:35

Kalbimizdeki samsun aşkı bambaşka destek sonsuz