banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da Günün Transfer Haberleri

Samsunspor transferde kimlerle anlaştı, hangi isimlerle görüşüyor? İşte Samsunspor'da günün transfer haberleri

banner269

Samsunspor'da Günün Transfer Haberleri

Samsunspor transferde kimlerle anlaştı, hangi isimlerle görüşüyor? İşte Samsunspor'da günün transfer haberleri

09 Ocak 2017 Pazartesi 12:41
Samsunspor'da Günün Transfer Haberleri

Samsunspor'da transferde neler oluyor, hangi isimlerle anlaşmaya varıldı? İşte Samsunspor'da transferde adı geçen, anlaşmaya varılan son isimler:

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Gaziantepspor'da forma giyen Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Emmanuel John Chibuike ile prensip anlaşmasına varıldığını, ancak kendisinin şu an ülkesinde olduğunu, ilerleyen günlerde kampa katılacağını belirtti.

Konyaspor'da forma giyen Abdülkerim Bardakçı ile Samsunspor anlaştı ve genç oyuncu Cumartesi günü kampa katılacak. Birçok takımın teklifte bulunduğu 1994 doğumlu Bardakçı,  daha önce Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giymiş, bu sezon lig, kupa ve Avrupa olmak üzere Yeşil beyazlı takım ile 10 maça çıkmıştı.

İlk yarı Konyaspor ile 10 maça çıkan Abdülkerim Bardakçı, ikinci yarı tecrübe kazanması için kiralık olarak Samsunspor’a gönderildi. Konyaspor’un altyapısından çıkan genç futbolcu, milli takıma kadar yükselmişti. Konya Anadolu Selçukspor’da da forma giyen oyuncu 2014-2015 sezonunda Adana Demirspor’a kiralık olarak gitti ve burada bir sezonda 40 maça çıktı. Adana ekibi ile play-off maçlarında oynama şansı yakalayan Abdülkerim, yarı final maçında Antalyaspor’a karşı gol atma başarısı gösterdi. Genç oyuncu geçen sezon Konyaspor’da kaldı ve 13 maçta görev yaptı. 

ERTUĞRUL GERİ DÖNÜYOR
Samsunspor’da Fenerbahçeli Ertuğrul Taşkıran ile transferi için görüşüldüğü öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yapılan tüm gelişmelerin ardından Yıldırımın bu transfere onay verdiği ve Samsunspor Yönetiminin eski filebekçisi Ertuğrul ile görüşmelerin ve pazarlıkların tüm hızıyla devam ettiği kaydedildi. Fenerbahçe'de 3. kaleci olarak sürekli kulübede kalmak durumunda kalan 27 yaşındaki başarılı file bekçisi bu durumdan şikayetçi.

Bu arada Osman Özköylü'nün kendisine önerilen iki Trabzonsporlu oyuncu Sheidaev ve Akakpo’yu istemediği iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 10.01.2017 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.