banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da Flaş Gelişme!

Zor dönemlerden geçen Samsunspor'dan kötü haber...

banner269

Samsunspor'da Flaş Gelişme!

Zor dönemlerden geçen Samsunspor'dan kötü haber...

22 Temmuz 2016 Cuma 11:00
Samsunspor'da Flaş Gelişme!

PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'da transfer yasağı devam ediyor ve bu nedenle yeni oyuncu alamıyor. Mevcut kadroyu korumaya çalışan Samsunspor'da 6 futbolcuyla yeni sözleşme imzalanamadı. Samsunspor'da bilindiği üzere kaptan Musa Aydın futbol hayatını noktaladı. 

Ofoedu, Taha Yalçıner, Oğuzhan Berber, Ersel ve Kone ile ise sözleşme imzalanamadı ve bu oyuncularla da yollar malesef ayrıldı. İvanov'un durumu ise hala net değil. Canberk Aydın ile yaşanan sıkıntılar sonrası 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı ancak ilk kamp kadrosuna alınmadı. Yaşanan bunca ttasızlıktan sonra Canberk'ten ne kadar verim alınabileceği ise soru işareti...

 Bu kadar kayıptan sonra Samsunspor'da kalan kadro ise şu şekilde:

Furkan Köse
Bekir Sevgi
Orhan Erdoğan
Alperen Pak
Burhan Arman
Canberk Aydın
Distel Zola
Ekigho
Ercan Yazıcı
Erdi Dikmen
Mert Gülşen
Fatih Kılıçkaya
Hasan Kılıç
Mehmet Çakır
Muharrem Efe
Murat Gürbüzerol
Mustafa Sevgi
Ousmane N’Diaye

Yeni youncu alamayan ve kadrosu iyice zayıflayan Samsunspor çareyi alt yapıda arıyor. Kampa alt yapıdan 10 futbolcu götürüldü. Bunlar arasından seçilecekle sözleşme imzalanacak.

Son Güncelleme: 22.07.2016 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.