banner388

Samsunspor'da Bir Yeni İsim Daha

Samsunspor, açılan tahta sonrasında transferlere devam ediyor. Samsunspor son olarak Atiker Konayspor'dan Vedat Bora'yı renklerine bağladı

Samsunspor'da Bir Yeni İsim Daha

Samsunspor, açılan tahta sonrasında transferlere devam ediyor. Samsunspor son olarak Atiker Konayspor'dan Vedat Bora'yı renklerine bağladı

10 Ocak 2017 Salı 16:52
Samsunspor'da Bir Yeni İsim Daha

TFF 1.Lig ekiplerinden Samsunspor, Atiker Konyaspor'da sezonun ikinci yarısında düşünülmeyen Vedat Bora'yı renklerine bağladı. Transferi genç oyuncu sosyal medya hesabından duyurdu, Samsunspor kampına katılan 21 yaşındaki oyuncu, "Hayırlı olsun" ifadesine yer verdi.

Vedat Bora sezonun ilk yarısında ligde forma şansı bulamazken, kupada 2 maçta şans buldu.Konuyla ilgili olarak her iki kulüpten de şu ana kadar açıklama yapılmadı. Samsunspor daha öncede Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etmişti. 

Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, hava muhalefeti nedeniyle 2 gündür antrenman gerçekleştiremediklerini belirterek, transfer çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:
"Atiker Konyaspor’dan Vedat Bora ve Abdülkerim Bardakcı ile prensip anlaşmasına vardık. Kampımıza katıldılar. Ayrıca Nijeryalı Abu Azeez’i denemeye aldık. Görüştüğümüz 4 yabancı futbolcu daha var. Yabancı transferlerde ülkenin içinde olan olaylardan ve yüksek fiyatlardan dolayı zorlanıyoruz. İkinci devrenin ilk maçına ilk devrede ki futbolcularla çıkmayı düşünüyorum. Yeni gelen oyuncular fiziksel anlamda bizim beklediğimiz düzeyde değiller.Bu hafta deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacağız. Sahaya iyi sonuçlar almak için çıkacağız. Deplasmandan puanla dönmek istiyoruz."

Son Güncelleme: 10.01.2017 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.