banner388

Özbalta, “Zor bir maçtı”

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Memduh Özbalta, “Buradan alacağımız 3 puan bizi kümede bırakır diye düşünüyorduk” dedi.

Özbalta, “Zor bir maçtı”

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Memduh Özbalta, “Buradan alacağımız 3 puan bizi kümede bırakır diye düşünüyorduk” dedi.

17 Şubat 2017 Cuma 22:12
Özbalta, “Zor bir maçtı”

Samsun Haber- Maçın son dakikalarına doğru olayların yaşandığı Samsunspor maçı sonrası basın toplantısında karşılaşma hakkında açıklamalarda bulunan Özbalta, “2 takım için de çok zor bir maçtı. Hafta boyunca ona göre hazırlandık. Buradan alacağımız 3 puan bizi kümede bırakır diye düşünüyorduk. 3 puan alamazsak 1 puan almak için uğraşacaktık. Bunu da sahanın içerisinde gösterdik. Golü de bulduk. İlk yarıyı 1-0 bitirseydik bu maçı daha farklı götürürdük'' dedi.

Bütün Oyuncularımı Kutluyorum

Son dakikada yapılan hata sonucu golü kalelerinde gördüklerini belirten Özbalta. ''2. yarı 1 kişi fazla oynamayı değerlendirelim dedik. Rakip seyircinin büyük baskısı, genç bir takım olmamız nedeniyle oyuncularım bu baskıyı zaman zaman kaldıramadı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Güzel mücadele ettiler. Son haftalarda bir çıkışımız var. Bu ara Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Valimizden destek istiyoruz. Biz takım olarak her şeyi yapıyoruz ama onlardan o desteği görmüyoruz. Onlardan destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.02.2017 22:17
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.